5 silent reader [s]

53 : April Babe~ Special Entry.

Hola! Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera..

♫ ♪..Apa khabar org kampung. lama sudah tak berjumpa. kirim-kirimlahlah berita. jgn lh senyap sahaja....♪ ♫

tu dia!intro yg langsung tak ada kena mengena.

------------------------------------------------
Syukur Alhamdulillah aku diberi kesempatan untuk terus bernafas dimuka bumi Allah swt sehingga kehari ini- 17 April 2012.
..........

Today i'm officially 25! 25 yaw.

Terima kasih banyak-banyak kpd family dan kawan-kawan yg wish Happy Birthday dan mendoakan aku.
semoga kalian jugak diberi keberkatan, kesihatan yg baik, diperluaskan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. InsyaAllah...Amin.

kpd yg sambut birthday bulan April ni, SELAMAT HARI LAHIR, ya..
banyak x dapat hadiah..?
April babes meme awsome!
heh.

Sempena birthday si orang tua ni (aku) Mr.Z ada dedicated kan video ni.
video gitu-gitu je tp senyum aku ni boleh tahan jugaklah melebar.
mungkin selebar Federal Highway.
wah, gitu.
*tp confuse.sape bf aku..?Hafiz ke Mr.Z..? Mr.Z just tahu angguk-angguk geleng-geleng je. 


video



tambah terharu bila mlm tadi tiba-tiba sebijik cheese cake sampai depan rumah.
surpriseeee! padahal masa tu rumah aku dah gelap.
aku pulak busy marathon cerita korea "Personal Taste" dalam bilik belakang.
ingatkan ada org nak rompak rumah malam-malam buta ni.
btw, mucho gracias Mr.Z!

caption : abaikan strawberry kt tgh2 cake tu yg telah di ngap!


*khamis ni lu dah nak pergi kursus kt PD.ha, gua mesti rindu kt lu nanti ni.
amacam..?geli x ketiak lu baca ayat gua nih..?hoho.


p/s : tengah usaha mendapatkan kehidupan yg lebih baik! 

1 comment:

.x i a o w e i. said...

untungggggggggglaaa awam nano nano nano