5 silent reader [s]

| 95 | PDRM Summons Alert

malas nk ulas panjang. pendek kata, PDRM Summons Alert ni mudahkan user mcm kita ni dpt info pasal kenderaan kita ( yang dah didaftarkan) kot-kot kena saman ke apa ke.
*kenapa ayat aku macam tuutt..tuutt je ni.

ok, firstly, pergi ke website http://www.myeg.com.my/ pendaftaran FREE ok.
lepas tu click Subscribe To PDRM Summons Alert
(rujuk image.)









then isi borang dia.









Then, click CONFIRM.
Lepas tu dia akan send verification dekat kita punya email. so, pergi kt email then verified je dekat link yang dia dah bagi tu.
Siap!

*Kalau tak ada dlm inbox, check dekat spam.

Till then.

Daa!

1 comment:

aTieYusof Family said...

selalu juga guna ni..nak check saman..hehe:)