5 silent reader [s]

105 : Sup Tulang Kambing Bakar

Mempersembahkan..
Sup Tulang Kambing Bakar..

Daripada ini
.
.
.
.
.
tulang belakang dan daging batang pinang kambing bakar

menjadi ini!
.
.
.
.
.
sup tulang kambing bakar.



kalau nak lagi best..tambahkan sayuran campur,mee kuning, sos sambal kicap dan perahan jus limau nipis!



siapa-siapa nak order kambing bakar, bolehlah roger-roger ya.akikah ke, nikah ke, birthday ke, party berjimba ke..apa2 ke.bisa di atur.ini serius! (Nilai, KL, Putrajaya and Klang Valley only)
bakar pakai arang ok. tak mainlah dapur-dapur gas ni.
original gittewww..
* actually, bisnes kambing bakar tu Ayah Long Si Zahir punya bisnes ni.
aku iklankan je pun.


4 comments:

Hanida Moss said...

kambing bakar.. sedapnya kalau dpt kambing bakar.. kenapa ramai post gambar makanan, saya lapar gila ni T_T

Mohd Huzaini Hassan said...

Kambing..........sup pulak tu.. memang sedap

Bonda Qalish said...

sedap sedap...

klu mkn bakar je pun sedap...

btw...follow u...

Fatanah Khirizan said...

nampak macam sedap je.... :):)